WordPress website laten maken

Wat is WordPress?

WordPress is een online, open source tool om websites mee te creëren, geschreven in PHP. Het is het meest eenvoudigste en krachtigste website content management system (of CMS) die bestaat.

WordPress is een uitstekend platform voor een verscheidenheid aan websites. Die sites kunnen onder andere blogs, e-commerce, zakelijke of portfolio website zijn.

Zelf bent u in goed gezelschap als je een WordPress website gebruikt. Veel bekende blogs, nieuwswebsites, muzieksites en beroemdheden gebruiken dit platform. Maar liefst 30% van alle websites maakt gebruik van WordPress.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Goed voor je SEO

Zoekmachineoptimalisatie of SEO speelt een belangrijke rol in online marketing. Een website die geoptimaliseerd is voor SEO zal meer bezoekers krijgen via Google en dus meer mogelijke klanten. WordPress is een SEO (Search Engine Optimization) vriendelijk platform. Websites die gebouwd worden met WP hebben eenvoudige codes waardoor ze perfect leesbaar zijn voor Google. Een WordPress website laten maken zorgt dan ook altijd voor een website die beter vindbaar is in de zoekmachines.

Ideaal voor content marketing

In een tijdperk van online waarbij constant zorgen voor nieuwe content (inhoud) heel belangrijk is, heeft een WordPress website een voordeel ten opzichte van traditionele websites. In elke seconden kunt u de inhoud van je website updaten, zo vaak als u maar wil zonder ingewikkelde stappen te moeten doorlopen. Het ontwerp van uw website kunt u ook in een handomdraai updaten, het is een ideaal platform voor tactische campagnes zoals bv. vakantie-acties, black friday kortingen, enz… . Bovendien helpt het om extra geloofwaardigheid op te bouwen als u uw WordPress website regelmatig update en van nieuwe content voorziet.

Responsive webdesign

Met een mobiel verkeer dat in 2017 al meer dan 60% van alle geopende websites bevat, is responsive webdesign niet langer een optie, maar een must. Wanneer u een WordPress webdesign gebruikt, krijgt u automatisch het voordeel van een responsive website. Zonder dat u aparte websites moet laten ontwikkelen voor verschillende apparaten. Een WordPress website laten maken bij een webdesigner zoals DN Design, garandeert u altijd van een mobielvriendelijke website.

Gemakkelijke overgang tussen 2 ontwerpers

Tenzij u echt loyaal bent aan uw webdesigner of ontwerpbureau, is de kans groot dat er verschillende webdesigners of bedrijven zullen werken aan uw website. Vroeger was dit moeilijk omdat elke designer zijn eigen voorkeur platform heeft. Het platform van WordPress is ontwikkelt op een universeel, open source platform waardoor het makkelijker is om van de ene ontwerper naar de andere over te stappen.

Wij halen het beste uit uw WordPress website

De software van WordPress is uitstekend om mee te werken, maar niet alle webbouwers zijn even goed. Als u bij ons een WordPress website laat maken halen we het beste uit je website of webshop. Je gebruikers gaan je nog beter waarderen en Google geeft je een extra boost in de zoekresultaten (SEO).

Wij van DN Design maken je website:

  • Nog veel sneller
  • Nog beter geschikt voor mobiele apparaten (mobile responsive)
  • Nog veel mooier, rekening houdend met de nieuwste webdesign trends
  • Nog beter vindbaar in Google en andere zoekmachines
  • Nog veel veiliger (WordPress security)

Door onze jarenlange ervaring weten we precies welke plugins het best zijn voor de prestaties van uw website. Door middel van de nieuwste technieken en tools maken we uw WordPress website of webshop beter.

Onderhoud van uw WordPress website

Het is essentieel dat een website genoeg aandacht krijgt op vlak van onderhoud. Wij zorgen voor alles zoals beveiliging, back-ups en updates van uw website, terwijl u de focus kan leggen op uw onderneming.

Wenst u meer info over een WordPress website en onderhoud? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

WordPress Hosting

Snelheid is heel belangrijk voor zowel Google als de gebruikers van uw website. Als uw website te traag laadt, gaan uw bezoekers wel ergens anders kijken. Uit studies blijkt dat de helft van de gebruikers verwacht dat wanneer ze op een site klikken, deze in twee seconden of minder moet laden. Wij hebben onze hosting servers speciaal ingericht voor WordPress zodat alle websites supersnel zijn.

Al onze websites worden ook voorzien van een SSL-certificaat.

WordPress webshops

Meer en meer worden er online dingen verkocht aan de hand van een webshop. Ook de markt voor webshops wordt snel veroverd door WordPress. De meest gebruikte plugin om een webshop te starten met WordPress is WooCommerce. Wij maken telkens heel gebruiksvriendelijke webshops die u zelf makkelijk kan onderhouden.

WordPress security (beveiliging)

Een inbreuk in de beveiliging van websites veroorzaken overlast voor zowel de eigenaren als de bezoekers van een website. Cyberaanvallen beperking zich niet tot grotere bedrijven, ook bloggers en kleinere bedrijven zijn kwetsbaar. Omdat veel kleine websites de beveiligingsmaatregelen niet zo serieus nemen, worden ze vaak het doelwit voor hacking en malware. Google neemt de beveiliging van websites zeer serieus, als een website slecht beveiligd is kan het zijn dat deze daalt in de zoekresultaten (Google SEO).

Omdat content management systemen zoals WordPress zo populair zijn worden ze een belangrijk doelwit voor hackers. Daarom wordt WordPress voortdurend geüpdate om zo veilig mogelijk te zijn. Naast de software updates van WordPress zelf, kan u back-ups laten nemen of beveiligde plugins installeren die je website veilig houden. Als beveiliging moet altijd serieus genomen worden, daarom raden wij u aan om een hosting bedrijf (zoals DN Design) te kiezen dat u kan helpen bij deze problemen.

Alle WordPress websites van onze klanten worden bijna dagelijks geupdate en er wordt een wekelijkse back-up genomen. Met onze hosting is uw site zeer goed beveiligd tegen cyberaanvallen.

What Next

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Let’s talk

Interesse om samen te werken?

Kosten om een WordPress website te laten maken

Vooraleer u een WordPress website laat maken wilt u eerst te weten komen hoeveel de website gaat kosten. De kostprijs hangt natuurlijk sterk af van je behoeften en wensen. Een website kan bij ons al voor 850 euro (compleet).

Hoeveel het kost om een WordPress website te laten maken hangt natuurlijk af van de grootte, aantal pagina’s, extra functies, enz… . Als u van plan bent om te investeren in een website moet je eerst goed nadenken wat u precies wil, wij kunnen u daar gerust bij helpen. Wilt u een kleine website of een zeer grote website met veel pagina’s? Wilt u gevonden worden in Google voor bepaalde zoekwoorden?

Bij een kennismakingsgesprek luisteren bij naar uw wensen en komen met een passend ontwerp binnen het budget. Wij ontwikkelen de WordPress website steeds op maat zodat deze aan al uw voorwaarden voldoet! Bij het ontwikkelen van uw website houden wij steeds rekening met de nieuwste webdesign trends.