Webdesign

Webdesign

Nieuwe website laten maken die rendeert?

Onze missie is om professionele websites te ontwerpen voor bedrijven die werken op alle toestellen, hoog scoren in Google en extra klanten opleveren.

“Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken.”

Het duurt niet meer dan een paar seconden om bezoekers van uw website te overtuigen of weg te jagen. Laat een uw nieuwe website ontwerpen door DN Design met een strak design en heldere navigatie. U herkent een professionele website aan hun oog voor detail en het gebruiksgemak.

Potentiële klanten aanzetten tot actie

Een degelijke website zorgt niet alleen dat uw bezoekers uw bedrijf in eerste instantie makkelijk vinden in Google, maar een goed ontworpen website prikkelt hen ook en zet ze aan tot actie.

Vrijblijvende offerte aanvragen


Zelf uw website aanpassen? Geen probleem!

Bij DN Design werken we met het open source CMS WordPress. Waarom we dat doen? Wel daar hebben we een aantal zeer goede redenen voor:

WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk CMS waar gebruikers snel mee kunnen leren werken. Zo kan u nadat we uw site hebben afgewerkt, ook zelf kleine aanpassingen aan de website doen. Een WordPress website laten maken is dan ook een goed idee, als u zelf wat controle wil houden en regelmatig wat aanpassen.

U kunt steeds aan de back-end van de website, een omgeving waar u zelf makkelijk aanpassingen doet aan uw website. Onze experts helpen u op weg met duidelijke instructies en heldere informatie. U kunt zelf snel foto’s toevoegen, tekst aanpassen of titels veranderen. Kortom, u beheert uw website zelf probleemloos.

Responsive webdesign

Tegenwoordig is het een must om een website te laten maken die op alle toestellen goed zichtbaar is. Met een responsive website zorgt u ervoor dat alles op zowel desktop, tablet en mobiel goed weergegeven wordt. Als een bezoekers uw site bezoekt, zal de site op gelijk welk toestel gebruiksvriendelijk zijn en snel laden.

Bij DN Design zorgen we steeds voor een responsive design met:

  • snelle laadtijden
  • leesbare tekst en afbeeldingen op alle toestellen
  • mobiele navigatie
  • goed klikbare knoppen

Website onderhoud

Eens live begint het pas. Het is nu belangrijk de website verder te onderhouden. Dit doen we heel vaak én graag samen. Het jaarlijkse onderhoud omvat je domeinnaam, hosting (SSL), back-ups, updates en bijstand. Wij zorgen voor alles, terwijl jij je kan focussen op je business. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over je website.

Uw website laten maken door DN Design

Uw website laten maken door onze DN Design kan u heel wat voordelen opleveren. Wij zorgen voor meer bezoekers en dus meer omzet voor uw zaak. Vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier en ontdek wat wij voor u kunnen doen. U kunt bij ons ook terecht om een WordPress website te laten maken of om een webshop te laten maken

Blog posts

Recente artikelen

Wat is een SSL certificaat en waarom is het goed voor je SEO?
Wat is een SSL certificaat en waarom is het goed voor je SEO?

Wat is een SSL certificaat en waarom is het belangrijk voor je SEO? Een overzicht van wat we in dit artikel behandelen: Wat is SSL? Wat is een SSL certificaat?…

Breng meer bezoekers naar je website door online marketing (praktische tips!)
Breng meer bezoekers naar je website door online marketing (praktische tips!)

Veel ondernemers stellen zich de vraag hoe ze meer bezoekers kunnen lokken naar hun website en hoe ze gericht reclame kunnen maken voor hun doelpubliek. Een mooie en functionele website…

Lokaal je SEO ranking verhogen in Google
Lokaal je SEO ranking verhogen in Google

Local SEO: verbeter je positie in de zoekmachine voor specifieke regio’s Personen zijn vaak opzoek naar bedrijven in een specifieke regio of in de buurt, dit kan gaan om een…

What Next

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Let’s talk

Interesse om samen te werken?