E-commerce

E-commerce

Webshop laten maken

Wilt u een webshop laten maken? Zit u met een idee om online te verkopen? Wacht niet langer want online verkopen via een webwinkel is een opwaartse trend.

Het integreren van een webshop in uw website biedt een aantal voordelen:

 • Er zijn geen openingsuren, uw webshop is dag en nacht open
 • Klanten hoeven zich niet te verplaatsen naar uw winkel
 • De online bekendheid van uw onderneming vergroot
 • Een webshop is een snelle en relatief goedkope manier om uw bedrijf uit te breiden of er één te starten

Een webshop maken, dat kan toch iedereen? Dat is iets wat vele softwarebedrijven u graag doen geloven. Aan een goedkoop programma hangen meestal ook beperkingen waar u achteraf proberen mee kan hebben. Wie graag een goed werkend betaalsysteem wil integreren in zijn webshop, die nog eens snel werkt en goed vindbaar is in Google, laat beter een webshop maken door specialisten. Wij blinken uit in het maken van een professionele webshop op maat voor uw bedrijf.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Zelf uw webshop beheren met WooCommerce

WooCommerce de beste e-commerce plugin voor het WordPress platform. Het is makkelijk te beheren en zeer geschikt voor de startende ondernemer. Onze experts voorzien je van de nodig uitleg + een duidelijke handleiding om:

 • het betaalplatform te integreren en te beheren
 • producten toe te voegen, te wijzigen of te verwijderen
 • automatisch facturen te genereren
 • uw voorraad bij te houden

Kortom, alles dat u moet weten om uw eigen webshop te beheren. Lukt het even niet om alles zelf te beheren? Geen probleem, dan kun je altijd rekenen support van onze specialisten.

Koppeling met betaalsystemen 

U kan uw webshop laten bouwen en deze terwijl koppelen aan de gewenste betaalsystemen. Laat uw klanten onder andere betalen met Bancontact, Visa, PayPal, IDEAL of overschrijving. U bepaalt hoe u uw klanten laat betalen. Wij integreren standaard het betaalsysteem Mollie.

Deze payment provider voorziet automatisch de verwerking en afhandeling van de betalingen van alle klanten op uw webshop. Een webshop laten bouwen kan dus bijgevolg niet zonder een betalingsprovider tijdens elektronische betaalmethoden.

Zorg dat uw webshop gevonden wordt en rendeert

U moet uzelf steeds de volgende vragen stellen:

 • Hoeveel concurrentie heb jij met je producten online?
 • Wie zijn uw concurrenten en wat doen zij om beter gevonden te worden?
 • Met welke grote spelers (zoals bol.com) houdt u best rekening?

Er zijn een aantal manieren om uw zichtbaarheid in de zoekmachines zoals Google te verhogen:

Organisch zoekverkeer: Zorg ervoor dat uw webshop clean is met het doel om te verkopen en niet om informatie te verlenen. Het is een slecht idee om een bezoeker af te leiden met overbodige informatie wanneer hij een aankoop wil verrichten. Wij zorgen dat uw webshop een logische structuur heeft van categorieën en producten.

Start een blog: Hierboven hebben we het over puur verkopen en niet de bezoeker informeren. Iets handigs wat u aan de webshop kan koppelen is een blog. Hierop kan u al uw informatie plaatsen om alle vragen van uw klanten te beantwoorden ter ondersteuning van je webshop.

Google Adwords: Als je een klein budget ter beschikking hebt kan u ervoor kiezen om advertenties op te stellen via Google Adwords of andere platformen zoals Facebook. Hiermee bereikt u op zeer korte termijn meer omzet op uw webshop en meer naamsbekendheid.

Voorbeeld: Iemand zoekt bijvoorbeeld op “beste microgolfoven” in Google (informatief). U kan daarop inspelen door een blogpost schrijven over “de beste microgolfovens van 2019”. Echter wanneer de gebruiker in Google een aankoop wil verrichten zal hij eerder zoeken op “microgolfoven kopen + merk”.

Meer weten over zoekmachine optimalisatie en SEO? Bekijk dan onze blogpost over lokale SEO.

Geen zin om dit zelf allemaal uit te zoeken en wenst u de hulp in te zetten van specialisten in het vak? Geen probleem!

Doeltreffende SEO voor uw webshop

Webshop laten maken door DN Design

Heeft u ook zin gekregen om een webwinkel te starten? Wij helpen u daar graag mee! Vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier en ontdek wat wij voor u kunnen doen. U kunt bij ons ook terecht om een WordPress website te laten maken!

Blog posts

Recente artikelen

SEO copywriting: hoe schrijf je de juiste inhoud voor bezoekers en geoptimaliseerd voor Google?
SEO copywriting: hoe schrijf je de juiste inhoud voor bezoekers en geoptimaliseerd voor Google?

Wil je teksten of een blog schrijven die hoog scoren in Google en goed leesbaar zijn voor je gebruikers? Dan moet je je webpagina’s en blogs optimaliseren door middel van…

Wat is een SSL certificaat en waarom is het goed voor je SEO?
Wat is een SSL certificaat en waarom is het goed voor je SEO?

Wat is een SSL certificaat en waarom is het belangrijk voor je SEO? Een overzicht van wat we in dit artikel behandelen: Wat is SSL? Wat is een SSL certificaat?…

Breng meer bezoekers naar je website door online marketing (praktische tips!)
Breng meer bezoekers naar je website door online marketing (praktische tips!)

Veel ondernemers stellen zich de vraag hoe ze meer bezoekers kunnen lokken naar hun website en hoe ze gericht reclame kunnen maken voor hun doelpubliek. Een mooie en functionele website…

What Next

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Let’s talk

Interesse om samen te werken?