SEO

SEO

Zoekmachine optimalisatie

Search Engine Optimisation of zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat uw website gevonden wordt door potentiële klanten wanneer die bepaalde zoekwoorden ingeven in de zoekmachine (Google of Bing).

Als bedrijf kan u een mooie website laten maken die er goed uitziet, als uw bezoekers de weg niet vinden naar uw site dan is deze in feite niet veel waard. Zie het als een broodjeszaak die verstopt zit in een zijstraatje waar niemand komt.

DN Design kan uw onderneming hierbij helpen aan de hand van SEO begeleiding door onze SEO-experts. Maak u geen zorgen over uw online bereik en prestaties van uw website, maar leg de focus bij uw bedrijf!

Vrijblijvende offerte aanvragen

SEO copywriting en contentmarketing

Aan de hand van een slimme wisselwerking tussen webdesign en de boodschap goed overbrengen, zorgt DN Design ervoor dat uw website goed scoort in de zoekmachines. Vooraleer we uw website of webshop verder kunnen optimaliseren is er genoeg content (inhoud) nodig.

Aan de hand van een uitgebreid zoekwoorden onderzoek bepaalt welke termen of zoekwoorden uw potentiële klanten online zoekt. Door extra content toe te voegen aan uw website met de geïntegreerde zoekwoorden, zal je onmiddellijk een verbetering zien in het aantal bezoekers die komen van een zoekmachine.

Zo wordt u vlug online gevonden door de juiste personen en haalt u uw (potentiële) klanten op een organische manier naar uw onderneming.

DN Design maakt gebruik van professionele copywriters om uw content te schrijven, SEO-vriendelijk én met de nodige zoekwoorden.  

Bij het verzorgen van de copywriting voor uw website of webshop, vertalen we uw verhaal en accenten naar vlotte SEO geoptimaliseerde webteksten. Daarnaast schrijven we ook de inhoud van de landingspagina’s: webpagina’s die puur gericht zijn op het binnenhalen van gericht zoekverkeer en conversie.

SEO-zoekmachine-optimalisatie

Enkele voordelen van SEO

Er zijn echter vele voordelen die zoekmachine optimalisatie met zich meebrengt:

  • Uw website verkeer gaat omhoog met relevante bezoekers die opzoek zijn naar uw diensten.
  • Bezoekers die via een zoekmachine (Google) op uw website terechtkomen hebben een hoger conversie percentage.
  • SEO ondersteunt door experts verbetert de prestaties en snelheid van uw website of webshop.
  • Het is een extra boost voor uw naamsbekendheid.
  • Goede SEO zorgt voor een betere gebruiksvriendelijkheid van uw website.

On-site en off-site SEO

Als de inhoud van uw website is aangemaakt gaan we aan de slag met on-site en off-site SEO. Daarvoor stellen we de technische zaken van uw site op punt en zorgen we voor backlinks naar uw website. Deze links zijn het resultaat van goede en kwalitatieve content geschreven door een professionele copywriter.

Door middel van On-site SEO zorgen we dat uw website duidelijk gestructureerd is dat zoekmachines zoals Google uw site beter kunnen ranken. Als potentiële klanten op zoek zijn naar specifieke zoekwoorden komen ze sneller bij u terecht.

We zorgen ook voor extra backlinks, dit zijn kwalitatieve links van een andere website naar uw eigen website. Ook dit boost uw ranking.

Verder zal het regelmatig posten op sociale media, tijdige updates op uw website en snelheid ook een cruciale rol spelen voor uw ranking in Google.

Als de SEO-campagne actief is kan u zich verwachten aan een maandelijks SEO-rapport waarbij u precies ziet hoeveel bezoekers er zijn bijgekomen.

Uw website laten renderen door SEO

Uw website laten maken met de gepaste SEO door onze SEO-experts kan u heel wat voordelen opleveren. Wij zorgen voor meer websitebezoekers en dus meer omzet voor uw zaak. Vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier en ontdek wat wij voor u kunnen doen. U kunt bij ons ook terecht om een WordPress website te laten maken of om een webshop te laten maken

blog posts

Recente artikelen

SEO copywriting: hoe schrijf je de juiste inhoud voor bezoekers en geoptimaliseerd voor Google?
SEO copywriting: hoe schrijf je de juiste inhoud voor bezoekers en geoptimaliseerd voor Google?

Wil je teksten of een blog schrijven die hoog scoren in Google en goed leesbaar zijn voor je gebruikers? Dan moet je je webpagina’s en blogs optimaliseren door middel van…

Wat is een SSL certificaat en waarom is het goed voor je SEO?
Wat is een SSL certificaat en waarom is het goed voor je SEO?

Wat is een SSL certificaat en waarom is het belangrijk voor je SEO? Een overzicht van wat we in dit artikel behandelen: Wat is SSL? Wat is een SSL certificaat?…

Breng meer bezoekers naar je website door online marketing (praktische tips!)
Breng meer bezoekers naar je website door online marketing (praktische tips!)

Veel ondernemers stellen zich de vraag hoe ze meer bezoekers kunnen lokken naar hun website en hoe ze gericht reclame kunnen maken voor hun doelpubliek. Een mooie en functionele website…

What Next

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Let’s talk

Interesse om samen te werken?