+ 32 495 89 55 87
Opzoek naar een voordelige website voor uw onderneming? Contacteer ons
//dndesign.be/wp-content/uploads/2016/07/service-detail-2-1.png

Jij wil een betaalbare en professionele website? Dan zijn wij de geknipte partij. Wij zorgen op een zeer korte termijn voor de perfecte website op maat van jouw bedrijf.

  • Tijdens de briefing luisteren we naar je wensen en bekijken we samen de gewenste huisstijl.
  • We starten meteen met jouw huisstijl en komen met een website, perfect in lijn met je verwachtingen.
  • Deze huisstijl vullen we aan met de door jou geleverde foto’s en teksten.
  • Meestal kunnen we binnen de week je website opleveren.

Je merkt het een no-nonsense aanpak die alle overbodige en dure tussenstappen uit het proces haalt. Wij gaan voor een persoonlijke service en een directe communicatie. Zo krijg jij in geen tijd een professionele website op maat, tegen een betaalbaar prijskaartje. Een verstandige investering in de online aanwezigheid van je zaak.

Bovendien heb je in tegenstelling tot bij heel wat andere collega’s je website snel en tegen een zeer scherpe prijs. Waarom zou je meer kosten maken?

Enkele troeven van Wordpress

Bij DN Design maken we gebruik van WordPress. Dit CMS heeft heel wat voordelen en een website laten bouwen in WordPress is dan ook een verstandige keuze. Wij zetten alvast even een aantal kenmerken van WordPress op en rijtje:

//dndesign.be/wp-content/uploads/2018/06/3-e1529256511386.png

Super gebruiksvriendelijk

Kleine of tekstuele aanpassingen aan je website? Die doe je zelf! Het CMS is heel eenvoudig, waardoor je er snel mee weg bent. Wij maken je er met plezier wegwijs in, zodat je er snel mee aan de slag kan.

 

Makkelijk zelf aanpassingen doen

Tekst, foto’s of pagina’s pas je makkelijk zelf aan in een visuele omgeving. Wij zorgen voor een opleiding en handleiding om op terug te vallen. Zo kan je je website geregeld aanpassen en nieuwe informatie aan je bezoekers voorschotelen.

//dndesign.be/wp-content/uploads/2018/06/2-e1529256744814.png
//dndesign.be/wp-content/uploads/2018/06/1.png

Zelf makkelijk producten toevoegen

Aan WordPress kan je eenvoudig een webshop toevoegen via Woocommerce. Klanten kunnen gelijk kiezen, bestellen en betalen. Het hele winkelproces loopt gesmeerd, zonder dat jij er werk aan hebt.

Met Mollie kies je zelf de mogelijke manieren van betalen. Zo heb je in geen tijd een online webshop en kan je beginnen verkopen.

Zelf makkelijk producten toevoegen

Ook van deze webshop krijg je een overzichtelijke handleiding zodat je snel producten kan toevoegen, wijzigen of verwijderen.

Kom meer te weten over onze webshop pakketten.

//dndesign.be/wp-content/uploads/2018/06/2-1.png