Betaalbaar webdesign

Webdesign

Betaalbaar webdesign

Betaalbaar webdesign? Kies voor DN Design! Maar enkele seconden, zo lang duurt het vooraleer een bezoeker overtuigt is van uw website of net niet. Aan de hand van ons betaalbaar webdesign ontwerpen wij uw nieuwe website met een strak design en makkelijke navigatie. Bij het maken van uw website wordt er telkens rekening gehouden met de nieuwste webdesign trends.

Het is onze missie om professionele websites te ontwerpen voor ondernemingen die mobielvriendelijk zijn, hoog scoren in Google en extra klanten voor u opleveren.

Zet uw bezoekers aan tot actie

Een degelijke website zorgt niet alleen dat uw bezoekers uw bedrijf in eerste instantie makkelijk vinden in Google. Een goed ontworpen site prikkelt hen ook en zet ze aan tot actie door middel van call to actions (CTA).

Vrijblijvende offerte aanvragen

Uw betaalbaar webdesign zelf aanpassen? Geen probleem!

Bij DN Design maken we gebruiken van het open Source CMS WordPress. Waarom we dat doen? Wel, daar hebben we een aantal zeer goede redenen voor:

WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk systeem waarmee u snel mee kunt leren werken. Zo kan u, nadat we uw website hebben afgewerkt, ook zelf kleine aanpassingen doen aan de site. Een WordPress website laten maken is dan ook een goed idee, als u zelf wat controle wil houden en regelmatig wat wil aanpassen.

U kan steeds aan het beheerpaneel van de website, een omgeving waar u zelf makkelijk aanpassingen doet aan uw site. Onze experts helpen u graag op weg met duidelijke instructies en heldere info. Zelf kunt u snel foto’s toevoegen, tekst aanpassen of titels veranderen. Kortom, u beheert uw website zelf probleemloos.

Een CMS-systeem is een populaire aanvulling op websites. Dit geldt zeker voor bedrijven die zelf hun inhoud willen beheren. Wilt u zelf pagina’s kunnen aanpassen, een blog-bericht of promoties plaatsen? Kies dan voor een betaalbaar webdesign met CMS WordPress.

Responsive webdesign

Tegenwoordig is het noodzakelijk om een een website te laten maken die op alle toestellen goed zichtbaar is. Met een mobielvriendelijke website zorgt u ervoor dat alles op zowel pc, tablet en mobiel goed weergegeven wordt. Als een gebruiker uw website bezoekt, zal de site op gelijk welk toestel gebruiksvriendelijk zijn en snel laden.

Bij DN Design zorgen we steeds voor een responsive design met:

  • gebruiksvriendelijke mobiele navigatie
  • knoppen die goed klikbaar zijn
  • leesbare tekst en duidelijke afbeeldingen op alle toestellen
  • snelle laadtijden
  • Google houdt van responsive websites en straft de andere af

Website onderhoud

Eens live begint het pas. Het is belangrijk om uw site verder te onderhouden zodat u uw concurrenten te slim af bent en op termijn niet bloot wordt gesteld aan een verouderde website. Dit doen we heel graag samen! Het jaarlijks onderhoud omvat je domeinnaam, hosting (SSL), back-ups, updates en bijstand.

Wij zorgen voor alles, terwijl u de focus kan leggen op uw business. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken over uw site.

Betaalbaar webdesign door DN Design

Uw website laten maken door DN Design zorgt voor heel wat voordelen. Wij zorgen voor meer bezoekers, meer klanten en dus meer omzet voor uw bedrijf. Vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier en ontdek wat wij voor u kunnen doen. U kunt bij ons ook terecht om een WordPress website te laten maken of om een webshop te laten maken.

Blog posts

Recente artikelen

SEO copywriting: hoe schrijf je de juiste inhoud voor bezoekers en geoptimaliseerd voor Google?
SEO copywriting: hoe schrijf je de juiste inhoud voor bezoekers en geoptimaliseerd voor Google?

Wil je teksten of een blog schrijven die hoog scoren in Google en goed leesbaar zijn voor je gebruikers? Dan moet je je webpagina’s en blogs optimaliseren door middel van…

Wat is een SSL certificaat en waarom is het goed voor je SEO?
Wat is een SSL certificaat en waarom is het goed voor je SEO?

Wat is een SSL certificaat en waarom is het belangrijk voor je SEO? Een overzicht van wat we in dit artikel behandelen: Wat is SSL? Wat is een SSL certificaat?…

Breng meer bezoekers naar je website door online marketing (praktische tips!)
Breng meer bezoekers naar je website door online marketing (praktische tips!)

Veel ondernemers stellen zich de vraag hoe ze meer bezoekers kunnen lokken naar hun website en hoe ze gericht reclame kunnen maken voor hun doelpubliek. Een mooie en functionele website…

Betaalbaar webdesign door DN Design?

Dankzij de jarenlange ervaring van onze experts en een betrouwbaar team kunnen wij een professionele website bouwen voor elke soort onderneming. Als u kiest voor DN Design verzorgen wij naast een website ook de hosting, onderhoud, e-mailboxen, domeinnaam, zoekmachineoptimalisatie en zelf een webshopmodule. Wij kunnen u steeds een totaalpakket aanbieden zodat u website er niet alleen mooi uitziet maar ook beter gevonden wordt en sterk beveiligd is.

Bij DN Design zorgen we ervoor dat uw website betaalbaar en rendabel is.

Let's talk

Interesse om samen te werken?

What next

Vraag een vrijblijvende offerte aan