+ 32 495 89 55 87
Opzoek naar een voordelige website voor uw onderneming? Contacteer ons

Algemene voorwaarden

A : Websites:

 1. De prijsopgaven en offertes zijn vrijblijvend: DN Design behoudt zich het recht om de prijzen te wijzigen bij wijzigende marktomstandigheden.
 2. De website wordt binnen de 14 dagen opgeleverd door DN Design(Tenzij anders afgesproken). Er wordt een éénmalige kost aangerekend voor het ontwerp, design en de opmaak van de website.
 3. DN Design kan niet garanderen waar de website genoteerd staat in Google.
 4. Bij afsluiten van de overeenkomst, wordt er een forfait voorschot van 30% gevraagd. Dit is verplicht contant te betalen aan de verkoper en wordt in mindering gebracht op de factuur.
 5. Het overige saldo dient ten laatste 14 dagen na de factuurdatum te worden betaald. De factuur wordt opgestuurd als de website geleverd wordt bij de klant.
 6. Ingeval van annulatie van deze overeenkomst door de koper, is het reeds betaalde voorschot een forfaitaire schadevergoeding. Het voorschot kan dan niet meer worden teruggevorderd.
 7. Als het saldo 14 dagen na de factuurdatum niet is betaald dan wordt de website offline gehaald tot dit wel gebeurt.
 8. De eigenaar heeft het recht om toegang te krijgen tot de broncode van de website.
 9. Indien DN Design geen reactie krijgt binnen de 7 dagen, na oplevering wordt er verondersteld dat de website perfect is opgemaakt.
 10. Op de bestelbon wordt het aantal geschatte uren voor de website vermeld. Indien hier meer dan 10 uur wordt overschreden dan zal er per uur 50 euro (exclusief btw) extra gerekend worden.

 

B: Onderhoud, Hosting en Domeinnaam van de website:

 

 1. Deze voorwaarden gelden voor een bestaande website, ontworpen door DN Design
 2. Daarnaast maken wij een eenmalige volledige back-up van uw website-bestanden en database bij levering van de website.
 3. In de jaarlijkse service wordt het aantal uren bijstand vermeld op de bestelbon.
 4. Wij optimaliseren de bestandsgrootte van de foto’s, is van belang voor een snelle upload van uw website.
 5. Teksten worden extra gecontroleerd, dit impliceert betere zoekresultaten in Google.
 6. We controleren uw website op Malware en inbraakpogingen.
 7. Uw website draait op iedere browser, smartphone, tablet, desktop. Ook nieuwe browsers. De website is mobile responsive.
 8. Voor het onderhouden van de website op vraag van de klant zal 50 euro per uur (exclusief btw) gerekend worden.
 9. Mocht er onverhoopt iets misgaan met de online status van uw website dan zorgen wij ervoor dat deze zonder extra kosten weer online komt.
 10. Kosten van een onderhoudscontract, hosting en domeinnaam gelden voor één jaar en moeten vooraf, binnen 7 dagen na ondertekening van de overeenkomst worden voldaan.
 11. Onderhoudscontracten (bijstand) worden ieder jaar stilzwijgend verlengd en kennen een opzegtermijn van 1 maand.
 12. Overeenkomsten met betrekking tot domeinnaamregistratie en hosting kennen een opzegtermijn van 1 maand. Deze contracten worden elk jaar stilzwijgend verlengd.
 13. DN Design is niet verantwoordelijk van de werking/installatie van een extern betaalplatform (webshop). Wij werken telkens met Mollie.
 14. DN Design is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het registreren (met persoonsgegevens) van domeinnaam en hosting bij een hostingprovider en/of domeinnaam registrator.
 15. Elke klacht moet schriftelijk gemeld worden binnen de 8 dagen, doormiddel van een aangetekende zending.
 16. Facturen niet voldaan op vervaldag, brengen van rechtswege, en zonder dat enige ingebrekestelling vereist is, een intrest op van 12% per jaar.
 17. In geval van geschil zijn alleen de rechtbanken te Kortrijk bevoegd.

Alle facturen van de bovenstaande diensten en producten zijn betaalbaar te 8610 Zarren Barisdamstraat 2a , netto en / of contant aan de persoon die de diensten of producten komt afleveren .